Meditation

image028

Meditationen är ett första steg till att finna sin egen medvetenhet i den andliga världen. Det är ett sätt att våga stilla sig, lyssna på och iaktta det som finns runt omkring oss eller lyssna på sig själv och finna sig själv eller det vi behöver för stunden.

Våra meditationer hålls varannan onsdag i föreningens lokal på Västerviksgatan 13.
Vi börjar kl. 19.00. Kom gärna en stund innan så att du kan sitta ner och komma till ro.

Våra meditationskvällar:

Guidad meditation varannan onsdag, ojämn vecka med Margareta ” Meta” Olsson. Meditationerna följs av diskussion kring andliga frågor och teman kring andlig utveckling.

Ingen anmälan för meditationskvällarna.

Avgift:
Medlem/ ungdom under 20 år: Gratis inträde
Icke Medlem: 50 Kr/ ggr
Fika ingår

Trummeditation med Fia Almenius, Änglarnas vrå
Fia arbetar som Shaman. Shamanens främsta verktyg är trumman.

Jag ger en vägledd Trummeditation. Bjuder in mina kraftdjur och min  guide. Min röst förändras när jag ger mina guidade meditationer för att min guide är den som vägleder gruppen för att ge er det ni behöver. Kan vara något som behövs frigöras eller läkas. Kan handla om att hitta sin inre frid, träffa sina guider och kraftdjur.

Trummans vibrationer går långt ner i kroppen och ger en helande effekt. Trumman används också för att frigöra tunga energier.

Kan resa mellan de olika världarna.

Efter meditationen så får den som vill berätta om sin upplevelse. Vi tolkar tillsammans om man behöver hjälp. Vi kan läsa om våra kraftdjur vad de gör för oss, vilken orsak varför vi har de omkring oss.

Jag anser att vi alltid har ett huvud kraftdjur. Vi har totalt nio kraftdjur omkring oss som arbetar med oss och hjälper oss framåt i livet. Beroende på vad vi behöver så kan kraftdjuren bytas ut. Kraftdjur kallas även totem.

Historisk information: Shamaner från olika naturgrupper trummade för att läka kroppar, ta bort tunga energier, fördjupa medvetenheten och kopplingen till naturen. De trummar till hjärtats rytm. När hjärtats rytm går ner i varv och energin kan komma in och balansera upp kroppen försvinner smärtan, lindrar ångesten, depressioner, utbrändhet, lindrar kronisk smärta, känslomässiga trauman, oron, negativa tankar mm. och för en stund kan du vara i rymdens stillhet.

Avgift:
Medlem/ ungdom under 20 år: 250 Kr/ ggr
Icke Medlem: 300 Kr/ ggr
Fika ingår

 

Alla är hjärtligt välkomna!