Storseanser

Alla människor är födda med en medial förmåga. Ett medium är en person som professionellt förmedlar information (budskap) från andevärlden till oss i jordelivet.

Andevärlden finns i en annan frekvens (dimension) än vad vi själva befinner oss i, vibrationerna är betydligt snabbare än vår. Mediet får kontakt genom att länka in på andevärlden och därigenom möta den som vill ge budskap till oss.

Ett medium fungerar som en kanal och lägger inte in egna värderingar eller korrigerar meddelanden som kommer från andevärlden. Det är endast den slutliga mottagaren som bestämmer och avgör om budskapet är korrekt och bra eller inte.
Clairvoyance (klar syn) – Mediet ser bilder, människor eller djur som kan ha en verklig eller en symbolisk mening i förhållande till andens liv.​
Clairsentience (tydlig känsla) – Mediet känner av andens närhet, känner kontakten, känner igen en doft, känner av den avlidnes personlighet.​
Clairaudience (tydlig hörsel) – Andens röst kan höras av Mediet.

På en storseans blir kontakterna inte lika ingående som vid en privat sittning, utan målet är istället att så många som möjligt ska få en hälsning från andra sidan.

Vår önskan är att förmedla något till alla som är värt att tänka på och kanske fortsätta att fundera över hemma i lugn och ro.

Storseanserna hålls i: Förenings lokal, Västerviksgatan 13

 

Allhelgonadags seans med Vendela Cederholm hålls i : Tingshuset i Enköping

 

 

Vi börjar med en stund i stillhet innan seansen.

 

Tänk på att komma i tid och att stänga av mobiltelefonen!

Alla är hjärtligt välkomna!

Lämna ett svar